ACGIL - Associació Cristiana de Gais i Lesbianes

L’ACGIL és un espai de trobada i de llibertat per a tots els cristians gais i les cristianes lesbianes que volen compartir les seves vivències, viure naturalment la seva fe i la seva homosexualitat, i així realitzar un creixement personal.
Subscriu-te a les notícies
Home > Reflexions > Reflexions per temes

Reflexions per temes

Una visió diferent de la dona

Les dones no ens hem sentit mai discriminades per Jesús, que va animar el nostre protagonisme, però sí per l'Església, que no pensa, ni sent com a dona, ni compta amb nosaltres.

La sexualitat humana

Entenem la sexualitat humana com a creació de Déu, com a lloc de trobada en Déu, com a do de Déu.

La família

Compartim amb la resta de l'Església i la societat l'interès pel tema de la família, que reconeixem com a espai bàsic -però no l'únic- per a la realització de la persona.

La parella

La parella és una experiència humana formada per persones que s'estimen amb llibertat , amb passió, amb tendresa...

Declaració de Sitges

IIIr encontre de grups i associacions cristianes de gais i lesbianes de l'Estat espanyol. Sitges, 23, 24 i 25 d'abril de 1999

Declaració de Viena

Els passats dies 12 al 16 de maig de 1999 va tenir lloc a Viena la 17a. edició del Fòrum Europeu de Grups Cristians de Gais i Lesbianes.

Jubileu

Entre el 3 i el 7 de maig de 2000 va tenir lloc a Edinburg (Escòcia) la 18a. edició del Fòrum europeu dels grups cristians de gais i lesbianes.

Manifest IV trobada estatal

Els 12 i 13 d'octubre de 2001 va tenir lloc a València la quarta trobada estatal de cristians i cristianes gais i lesbianes i van elaborar aquest manifest aprovat per tots i totes.

Homosexualitat i pobresa

L'homosexualitat i la pobresa són dues realitats que apareixen a tot arreu. Poden anar juntes o separades, ser visibles o invisibles, poden ser silencioses i / o interpel·ladores.

Conclusions fòrum matrimoni Barcelona

Conclusions del Fòrum Europeu sobre el dret al matrimoni i l'adopció per a lesbianes i gais, que va tenir lloc a Barcelona els 24, 25 i 26 de maig de 2002, al qual ACGIL va participar.

Homosexualitat i Religions

Una altre església, ja és possible!

“A FAVOR D’UN NOU MODEL DE RELACIONS ENTRE L’ESTAT I L’ESGLÉSIA”

Viure fora de l’armari

L’homosexualitat en l’àmbit social i institucional actual

Educació per la Ciutadania

Deconstruir el patriarcat per construir el Regne de Déu dels Drets Humans i de LGBT? Claus des de la perspectiva teológica.

Associació Cristiana de Gais i Lesbianes - C. Verdaguer i Callís, 10, 08003 - Barcelona - info@acgil.org
Disseny i programació: Clickart